Persiana Segurlux

Imprimir
Lames orientables per a la seva persiana de seguretat
segurlux2
segurlux-28
segurlux-3
texturas-orienta2
Descripció

SEGURLUX BF persiana de seguretat graduable

L'equilibri perfecte entre una persiana enrotllable de seguretat i una persiana graduable, juntes en un mateix producte.

Sovint, amb les persianes convencionals ens trobem amb el problema que, per protegir-nos del sol o dels intrusos, hem de baixar senceres. SEGURLUX li ofereix una solució única: ventilar, dosificar a plaer la llum natural, intimitat i al mateix temps seguretat. El seu funcionament no requereix sofisticats mecanismes ni delicades cadenes dins de les guies, de manera que tant la podrem instal·lar en obra nova com en substitució del seu persiana actual, amb el més mínim enrenou.

Sense manteniment, funcionament garantit i prolongat en els anys sense haver-li prestar la menor de les atencions.

Permet ser instal·lada amb tots els accionaments habituals de persiana, des de manual fins a automatitzada amb diferents memòries de posició de lames.

 

Estalvi d'energia

SEGURLUX significa estalvi d'energia.

Gràcies a la seva funció de protecció solar els mesos d'estiu, podrà reduir el consum d'electricitat al no necessitar tantes hores d'aire condicionat. A l'hivern podrem aprofitar-nos de la llum solar o crear una càmera d'aire, tancant-la tota, per a l'estalvi de calefacció.

El producte

SEGURLUX es fabrica fins a 3 metres d'ample amb perfils d'alumini extruït, proporcionant una ferma resistència i funcionalitat que s'allarguen en el temps.

Possibilitat de lacat en qualsevol color o anoditzat. Les guies estàndard per SEGURLUX són de 18mm d'ample per 30mm màxim de profunditat, encara que podem instal·lar amb moltes de les guies habituals.

SEGURLUX aconsegueix diàmetres d'enrotllament veritablement sorprenents, per exemple: per a una balconera de 220cm el diàmetre de la SEGURLUX serà de 20,5 cm. Podem instal·lar la tant amb atropellament interior com en exterior. També ens ofereix un molt alt nivell d'enfosquiment i ens avança en prestacions a la majoria de les persianes orientables existents.

 

La novetat

Gràcies a les mesures constructives de SEGURLUX, el producte és molt més proper i amigable a les necessitats dels instal·ladors.

El suport lateral i les lames estan equipats amb barreres per evitar la infiltració de la llum.

La introducció d'un suport central i el suport reforçat, deixa arribar amplades superiors a 2 metres amb l'obtenció d'una bona rigidesa en les lames un cop obertes.

Els llistons fixos garanteixen una mida reduïda dels rodets i una major flexibilitat en la fase d'orientació.

El terminal, redissenyat amb una major altura, millora el sentit de la proporció i contribueix al bon funcionament de les fulles amb una amplada superior a 2 metres.

Disponible per als més exigents amb segellat del soroll (també aplicable a les fulles ja instal·lades).

Guies normals per SEGURLUX (min. Amplada 18 mm, profunditat 30 mm màx.)

Comentari

Encara no hi ha cap comentari per a aquest producte.